Consultanta Brand si Design +40 742 781 438
Content Marketing2022-03-03T12:12:02+02:00

Content Marketing, Simplificat (Marketing de Continut)

Crestere Vizibilitate

Marketingul de continut este despre povestiri, iar oamenii au spus povesti din totdeauna. Atentia noastra se va adresa intotdeauna celor care spun povesti grozave.

Investeste in Oameni

Content Marketing este o strategie pe termen lung care se concentreaza pe construirea unei relatii puternice cu publicul tau tinta, oferindu-le continut care este foarte relevant pentru ei in mod constant.

Social Media

Poate ca social media este cel mai puternic tip de marketing de continut din lumea digitala.Ofera acces gratuit la o cantitate masiva de oameni pe orice piata tinta.

Cauti alt tip de serviciu?

Imbunatatiti Retentia Clientilor si a Vanzarilor

Analizam si optimizam campanii si strategii pentru toate canalele disponibile. Urmarim clientii pe toate ecranele si dispozitivele disponibile, atat online cat si offline.

Strategie Marketing Testare si Planuire

Incepand de la

€297

  • Castiguri rapide pentru a creste achizitia de clienti, potentiali clienti si vanzari.

  • Nu iti cerem sa cheltui mai mult
  • Aducem mai mult trafic, clienti si vanzari catre afacerea ta
  • Oferim sfaturi de marketing practice si cu rezultate reale

  • Va transmitem rapoarte lunare cu ce s-a facut pentru dvs.

  • Veti urmari cum afacerea dvs creste si se extinde datorita noilor clienti adusi

  • Procesele sunt testate si dovedite in teren

Revenim cu un raspuns cat mai curand posibil.

Ce problema incerci sa rezolvi?

Vreau sa realizez o grafica (design grafic) pentru unul din serviciile sau produsele mele2020-10-16T18:17:37+03:00

Experienta diferentiata a clientilor este granita finala. Personalizam crearea acelor experiente pentru a stimula loialitatea pe parcursul intregii calatorii a clientilor. Astfel livram o experienta unica pentru tine si clientii tai, cand vine vorba de design grafic.

Am nevoie de hosting si un nume de website2020-10-16T16:52:37+03:00

Da, traim intr-o lume, unde versiunea mobila a unui website este cea mai importanta. Dar nu este suficient sa fii optimizat pentru mobil. Ai nevoie de impact. Echipa noastra este calificata sa le livreze pe ambele. Atat servicii ce hosting cu ajutorul partenerilor nostri, cat si putem oferi asistenta in alegerea numelui si domeniului potrivit.

Am nevoie de Strategii de comunicare2020-10-16T18:10:21+03:00

Cum se conecteaza marcile cu consumatorii? Cand? Unde? Toate cele trei trebuie sa fie determinate mult in avans, pentru a alimenta ideea creativa în sine.

Pe scurt, strategii de comunicare si analiza/audit piata, competitie si propriul brand.

Rebranding sau Redesign website?2020-10-16T18:04:33+03:00

Fiecare pas din calatoria consumatorului este o sansa pentru marca dvs. de a arunca mingea. Expertii noștri UX se asigura ca marca dvs. castiga acolo unde conteaza cel mai mult. Pe scurt va putem ajuta cu un rebranding sau redesign demn de voi cu cerintele clientilor in minte.

Vreau sa realizez un audit website2020-10-16T17:57:08+03:00

Deblocam informatii cu ajutorul cercetarii. Inglobam totul, de la instrumente de ascultare sociala la studii etnografice pana la lansarea propriilor noastre sondaje cuantice.

Transformam cifre in informatii utile si palpabile pentru a genera conversii pentru afacerea ta. Realizarea unui audit website te ajuta sa intelegi care sunt pasii necesari pentru a ajunge la obiectivul propus.

Fara un audit al website-ului tau, realizat eficient sau chiar deloc, ajungi sa investesti in orice altceva decat ce este necesar, pentru ca nu stii ce merge si ce nu si unde trebuie facuta o schimbare in bine.

Am nevoie de un website nou2020-10-16T17:46:26+03:00

Fata digitala a marcii dvs. este probabil cea pe care consumatorii o vad cel mai mult. Atunci cand vrei un website nou, ne asiguram ca reflecta cine esti, mentine interes si genereaza conversatii si ulterior conversii.

Acestea fiind spuse, mai mare nu inseamna mereu mai vizibil, asta este credinta noastra legata de domeniul publicitar, indiferent de aplicare.

Mereu am considerat ca atunci cand creezi un website nou, clientul nu trebuie sa gandeasca ce are de facut, trebuie sa fie mereu mai usor de accesat informatia si de a intelege ce i se cere sau i se ofera. Ai incredere in expertiza noastra si vei ajunge la rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

Social Media Marketing & Strategiile Necesare pentru a ajunge la audienta potrivita2020-10-16T17:37:38+03:00

Cheia este autenticitatea. Marketingul si Strategiile in social media, impreuna cu executiile noastre ii ajuta pe clienti sa se conecteze in mod autentic la conversatii culturale mai largi in timp real. Social media marketing te ajuta sa mentii un grad de comunicare ridicat in orice situatie, un aspect foarte important fiind comunicare in zilele noastre.

Am nevoie de marketing digital2020-10-16T17:05:02+03:00

Cu talentul digital pe care il avem (si pe care il putem folosi in Romania si nu numai), putem oferi platforme si comunicatii atat eficiente, cat si inovatoare. De aceea suntem mereu conectati la tot ce e nou, pentru a-ti transforma afacerea ta, intr-o afacere digitala. Stim ca nu este usor sa faci aceasta tranzitie, dar de aceea suntem aici, sa te ajutam si sa te ghidam catre obiectivul final, doar cu ajutorul marketingului digital.

Cum folosesc datele analitice?2023-01-31T19:52:08+02:00

Toate afacerile genereaza date, provocarea este sa le interpreteze si sa le foloseasca intr-un mod eficient si eficient. Abordarea noastra de analiza integrata ofera o solutie la acest lucru, cu accent pe evaluarea ratelor de conversie. Putem implementa strategii care vor ajuta la captarea atentiei clientilor care sunt interesati de produsul sau serviciul dumneavoastra.

Am nevoie de tine pentru Branding-ul companiei2020-10-16T17:19:34+03:00

Un design/branding bun nu este o bomboana pentru ochi. Un design bun este forjat la intersectia sacrosanta a nevoilor clientilor, a dorintei consumatorilor si a imaginatiei unui designer.

Ne asiguram ca branding-ul companiei tale este aliniat cerintelor tale si axat pe nevoile clientilor, usor de interpretat, fara a-i forta sa gandesca ce au de facut.

Vreau mai mult trafic pe website-ul meu!2020-10-16T17:31:59+03:00

Vreau mai mult trafic pe website, dar Stiati ca 75% dintre persoanele care efectuează o cautare online nu depasesc prima pagina Google? Daca nu esti acolo, nu esti nicaieri.

Echipa noastra SEO de la INK Digital va va ajuta sa ajungeti acolo. La urma urmei, in sus si la dreapta sunt singurele directii pe care le cunoastem.

Am insotit multi clienti in calatoria lor catre partea de sus a paginilor cu rezultate ale motorului de cautare (SERP) si va putem ajuta si pe voi sa ajungeti acolo.

Go to Top